Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 

 Torstai 18.7.

Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa, kirjakauppa ja galleria

 

KLO 10  Kirjamessujen avaus,  Jyrki Vainonen, kirjailija, Suomen Kirjailijaliiton pj 2015-2017

 

KLO 10.30 Kuka tahansa osaa lentää -taidenäyttelyn esittely 

Kouvolalaisen kuvantekijän Sissi Ramstedtin ja merikarvialaisen, Lapualla asuvan kirjailijan Juha Mäntylän    mystisen kohtaamisen ja yhteistyön tuloksena syntyneen näyttelyn ja kirjan Kuka tahansa osaa lentää esittely

 

KLO 11 Uutta eurooppalaista kirjapainotekniikkaa 

Kamile Kalibataite, Vilna Liettua (englanniksi, tulkkaus)

 

KLO 12 Kirjansidonnan työpaja -Hanna Peräkylä

 

KLO 14  Silja Vuorikuru: Aino Kallas - kirjailija Suomen sillalla

Luennoitsijana kirjallisuudentutkija, FT Silja Vuorikuru, joka on kirjoittanut elämäkerran Aino Kallas – Maailman sydämessä (SKS 2017, vironkielinen käännös Varrak 2018). Myös Vuorikurun väitöskirja (2012) käsitteli Aino Kallaksen tuotantoa. Parhaillaan Vuorikuru laatii tutkimusta suomalaisista 1910-luvun Titanic-aiheisista teksteistä.

Luento tarkastelee Aino Kallasta Suomen ja Viron yhteisenä kirjailijana. Aino Kallas kirjoitti suomeksi, mutta kuvasi tuotannossaan pääasiallisesti Viroa. Kallas saavutti myös kansainvälistä mainetta asuessaan Lontoossa vuosina 1922-1934. Kirjailijan tunnetuimmat teokset - etenkin ihmissusiaiheinen pienoisromaani Sudenmorsian (1928) - ovat puhutelleet useita lukijapolvia eri maissa.

 

 

KLO 15  Helena Berg , Johanna Hasu

Helena Berg  (mezzosopraano) esittää Johanna Hasun säestyksellä viisi yksinlaulua Aino Kallaksen tekstiin perustuvasta Tauno Pylkkäsen laulusarjasta Kuoleman joutsen.

 

KLO 16 Kirjailijavieras Virosta: Roland Tönisson 

Tönisson on virolais-suomalainen ortodoksipappi, ratikkakuski ja kirjailija, jonka tuotannosta on käännetty suomeksi tallinnalaisen mielisairaalan kuvaus Osasto 26 ja Helsinkiä virolaisen ratikkakuskin näkökulmasta kuvaava tarinakokoelma Toisella linjalla. Haastattelija, Ella Laurikkala

 

KLO 18-20 Kymenlaakson kirjoittajayhdistys Paltta ry;n ohjelmaa

 

 

 

Wanha kirjahalli, Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan piha

KLO 10 Messukirjakauppa ja markkinatori aukeavat

 

KLO 10.30 Ryhdytään kirjoittamaan 

Kirjailijat Kirsi Pehkonen, Olli Sarpo ja Jorma Hyvönen antavat aloituslauseen ja jatkavat yhdessä yleisön kanssa kirjoittamista. Vuorovaikutteista keskustelua kirjoittamisen menetelmistä ja kirjailijoiden erilaisista tavoista edetä ensimmäisestä lauseesta kohti valmista kirjaa. Kirsi Pehkosen kirjan Käsikirjoituksesta kirjaksi esittely

 

KLO 12  Kirjailijahaastattelu Laura Laakso: Mrs. Milkyway

Mitä jos luonnonlait mullistuisivat kesken juomatarjoilun? Laura Laakson esikoisromaani Mrs. Milkyway sukeltaa lentoemännän inhimillisiin pelkoihin ja hurjiin fantasioihin. Romaani on yhtaikaa sekä vakava että leikkisä, sekä syvällinen että pinnallinen. Itku ja nauru vuorottelevat, ja aivot heittävät tuon tuosta kolmoislutzin. Surrealistiksikin äityvä teksti räjähtelee sfääristä toiseen. Pyörteinen kerronta hämmentää ja uudistaa suomalaista nykykirjallisuutta. ja lennättää lukijansa jonnekin absurdien unien ja arkisen economy-luokan rajamaille.

 

KLO 13  Kisu - Onnestain on puolet sinun

Kisu Jernström kertoo tuoreesta elämänkerrastaan ja musisoi yhdessä ystävänsä Harri Saksalan kanssa.

Yhteinen musiikillinen taival alkoi Topmost-yhtyeestä 60-luvulla ja tänä vuonna yhtye teki menestyksekkään konserttikiertueen "55 Years Happy Together". Haastattelijana elämänkerran kirjoittanut Elina Saksala.

 

 

KLO 14 Olli Sarpo opiskelijahaastattelussa

Kirjallisuusdiplomikurssin suorittaneet opiskelijat Anna Kosola ja Maija Kärkkäinen valitsivat kirjamessujen esiintyjistä haastateltavaksi Olli Sarpon. Tiukka tentti luvassa kirjasta Olemisen tapaluokkia.

 

 

KLO 15 Ella Laurikkala: Siirtolainen, haastattelija Elina Saksala

 

KLO 16 Mikko Innasen maakuntauudistus

Soitannollis-lyyrinen eepos, jossa jazz-saksofonisti Mikko Innanen on sovittanut Suomen maakuntalaulut uudestaan sekä säveltänyt pari uutta. Aviador-kustantamo, haastattelija Vesa tompuri

 

KLO 20 Myllykosken Metallimiesten kuoro

Suomirockin rakkauslaulut "Rakkaus on lumivalkoinen"

Säestää Vokki-yhtye

Johtaa dir.mus. Jouni Sjöblom

 

Opastettu kävelykierros, Kouvolan matkailuoppaat ry

KLO 17.30-19.00 - Kenraalin ajoista Patruunan päiviin

Lähtö: Seuratalon parkkipaikalta, Myllykoskentie 3, Myllykoski

Kierroksella tutustutaan Myllykoskeen Waldenin jalanjäljillä

 

 
Koko päivän lasten piirustusnurkka/kilpailu Wanhan rautakaupan sisätiloissa / Mötto Oy

 

Perjantai 19.7.

Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa, kirjakauppa ja galleria

 

KLO 10 Kirjailijan kanssa aamukahvilla

Aamiaisrupattelun vetää Kirsi Pehkonen 

 

KLO 11 Kirjailijan johdatus

Rovasti Juhani Huovilan vetämä keskustelu teologi Marjo Ojalammin kirjojen Nokinen sydän ja Elävän leski ja Roland Tönissonin kirjojen Osasto 26 ja Toisella linjalla pohjalta

 

KLO 13  Kirjanjulkistus: Johanna Hasun runokirja Karataan

 

KLO 13.30 Kahvikonsertti Johanna Hasu

 

KLO 15  Kirjailija Timo Sandberg ja Kirjailija Jorma Hyvönen haastattelevat toisiaan

 

KLO 15.45  Dekkaristit Jasu Rinneoja ja Riku Talvitie, haastattelija Jarkko Ryynänen

 

KLO  16.30 Harri V. Hietikko, haastattelija Juho Bebeh

 

KLO 17.30 Helsinki Poetry Connection ry

Lava on vapaa! Lavarunouskollektiivi Helsinki Poetry Connectionin open mic kutsuu kaikki runoilijat, räppääjät, jutuniskijät ja sanoittajat mikin äärelle. Tapahtuman juontavat ja lavan lämmittelevät Nihkee Akka ja Veera Milja. Ei ennakkoilmoittautumista,

 

Anjalankosken teatteri

KLO 15  Maailmanpolitiikan paneeli

Ylen Yhdysvaltain kirjeenvaihtaja Mika Hentunen, Venäjän kirjeenvaihtaja Kerstin Kronvall, valtio-opin professori Hanna Wass ja Ulkopoliittisen instituutin ohjelmajohtaja Mika Aaltola keskustelevat Suomen EU-puheenjohtajakauden ajankohtaisista kysymyksistä, Venäjä-suhteista ja Trumpin Amerikasta.

Mika Hentusen kirjan Miehemme maailmalla julkistus.

 

Wanha kirjahalli, Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan piha

 

KLO 10 Messukirjakauppa ja markkinatori aukeavat

 

KLO 10.30-11.30 Osuuskumman ohjelmaa

 Osuuskumman kirjailijat Jussi Katajala, Nadja Sokura ja Tarja Sipiläinen keskustelevat spekulatiivisen fiktion kirjoittamisesta ja osuuskuntamuotoisesta kustantamisesta.

 

KLO 12 Dekkaristipaneeli

Rikoskirjailijat, mm. Helena Väisänen, Jasu Rinneoja, Mika Hentunen, Juha Mäntylä ja Harri V. Hietikko ottavat mittaa toisistaan ja vastaavat yleisön kysymyksiin: millainen on koukuttava dekkari, miten yksityiskohtaisesti murhan voi kuvata, pitääkö syyllisen paljastua vasta viimeisellä sivulla, miksi ihmisen pahuudesta pitää kirjoittaa ?  

 

KLO 13 Kiinnostavatko suomalaiset dekkarit ulkomailla?

Vieraana Beat Hüppin sveitsiläisestä Antium-kustantamosta, keskustelemassa kirjailijat joiden teosten käännösoikeuksia on myyty ulkomaille, mm. Helena Väisänen, Mika Hentunen ja Harri V. Hietikko. Mikä Suomessa kiinnostaa? Mitä käännöksessä pitää ottaa huomioon?

 

KLO 14 hallissa roudaustauko ohjelmalavalla, kirjatorit ja kahvila palvelee normaalisti

 

KLO 16 Kirjaesittely Antero Jakoila - kitaristi

Kitaramaestro Antero Jakoila on luonut huikean, jo yli 50 vuotta jatkuneen uran. Omien tango- ja flamenco-levytystensä ohella häntä on kuultu mm. sellaisilla kappaleilla kuin Paratiisi, Fiilaten ja höyläten, Lumi teki enkelin eteiseen, Ajetaan tandemilla, Olen nähnyt Helga-neidin kylvyssä, Daa-da-daa-da ja La dolce vita.

Suomi-rockin järkäleet Hectorista ja Tuomari Nurmiosta M. A. Nummiseen, Somerjokeen ja Dave Lindholmiin ovat hyödyntäneet Anteron kitarismia. Kumppaneina ovat olleet myös Anneli Saaristo, Aki Kaurismäki, Kimmo Pohjonen sekä Astor Piazzollan orkestereiden tangotaiturit.

Uudesta kirjasta Anteron sanoin: ”Nyt tulee faktaa. Haluan kertoa ammattilaisen inside-näkökulmia siitä, mistä muusikkona olossa on kysymys. En ole pyrkinyt rock’n’ roll-sankariksi, mutta aina on menty kitaran tarjoamien loputtomien vaihtoehtojen pauloissa.”

Kirjan tekijät Jaakko Riihimaa ja John Fagerholm, haastattelija Emppu Kupari

 

KLO 18 Kirjallinen musikaalikonsertti 

Sopraano Hanna Hasu, alttoviulisti Katariina Ruokonen ja pianisti Johanna Hasu

Musikaali- ja näyttämömusiikin helmiä sekä suurelle yleisölle vieraampia lauluja. Konsertin punaisena lankana on musikaalien yhteys kirjallisuuteen. Suomessa on myös sävelletty musikaaleja kirjailijoista: ohjelmassa on musiikkia mm. Aleksis Kivi -musikaalista. Muita "kirjallisia" musikaaleja ovat esimerkiksi Cats (T.S. Eliot: Old Possum´s Book of Practical Cats), Les Misérables (Victor Hugon samanniminen teos, suom. Kurjat), Myrskyluodon Maija (Anni Blomqvist: Stormskärs Maja) sekä West Side Story (pohjautuu Shakespearen Romeo ja Julia -tarinaan).

KLO 20 Livekirjoitus yhdessä yleisön ja progebändin kanssa

Mooses Mentula ja Masinaattorit

Mooses & Masinaattorit vie yleisönsä matkalle, jonka maisemat syntyvät kirjoittamisen, kuvien ja progressiivisen rockin keinoin.

Kirjailija Mooses Mentula ja Masinaattorit -yhtye luovat lavalla tarinan, jonka elementteihin yleisökin pääsee vaikuttamaan. Mentulan kirjoittamaa tarinaa voi seurata paikan päällä valkokankaalta kuvallisten taideteosten höystämänä. Progerockyhtye Masinaattorit puolestaan maalaa maisemaa instrumentaalimusiikin keinoin.

Konseptilla sekoitetaan taiteenalojen rajapintoja innovatiivisella tavalla: soittajat kertovat tarinaa ja kirjoittaja soittaa. Yleisö, kirjailija ja muusikot rakentavat illan aikana yhdessä kokonaisen sanoista, kuvista, musiikista ja lavashowsta koostuvan maailman. Mooses ja Masinaattorit esiintyivät yhdessä ensimmäistä kertaa Tuusulan Taiteiden yössä 2016. Kokeellinen esitys sai paljon kiitosta, jonka siivittämänä konseptia on kehitetty entistä kompaktimpaan ja viihdyttävämpään muotoon.

Masinaattorit on äänekäs nyökkäys. Omien turbulenssiensa vankina oleva tuulivoimala ja kokeilevien keittiöiden kalakastike.

Masinaattorit on kirjailijan paras painajainen.

Masinaattorit: Aarne, Allan, Juha, Mikko & Olli

 

Stora Enson tehtaankerho, Majurintie 4 Inkeroinen

STORA ENSON KIRJAMESSUPÄIVÄ 

 

KLO 14 Painettu kirja vai e-kirja

Asiakaspalvelupäällikkö Harri Saarela, Stora Enso Anjalan Paperitehdas

Sähköisillä kirjoilla on oma paikkansa markkinoilla, mutta paperille painettu kirja on edelleen lukijoiden suosikki. Esimerkiksi Suomessa sähköisten julkaisujen osuus kirjamarkkinoista on  vain noin 5 % ja Saksassakin alle 10 %. Kouvolassa sijaitseva Stora Enso Anjalankosken tehtaat on Euroopan johtavia kirjapapereiden valmistajia.

 

KLO 15 Mitä on kirjallisuusterapia

Kirsti Trygg esittelee kirjallisuusterapian metodeja, yleisö pääsee osallistumaan harjoituksiin

 

KLO 16 Kirjanjulkistus: Timo Tryggin teos Mökki Murciassa

Kustantaja Tarja Tornaeus Reunalta julkistaa uutuuskirjan. Hanna Myllyntausta Stora Ensolta haastattelee kirjailijaa. Flamenco-musiikkia esittää Los hombres, tapas-tarjoilu

 

KLO 17 Avoimet ovet kirkossa

Mahdollisuus tutustua Tehtaankerhon vieressä olevaan kirkkoon.

 

KLO 17.30 Alvar Aalto -kierros

Lähtö kirkon pihalta

 

Kirjailijaristeilyt 1

KLO 17:00 — 20:00

 18.-21.7.2019. Messujen aikaan tapahtumia on sijoitettu myös Kymijoelle, jossa KymiSun järjestää kirjailijoiden vetämät risteilyt: pe 19.7.2019 klo 17.00 tietokirjailija Ulla-Maija Sievinen - "Muistojen ja tarinoiden Kymijoki" la 20.7.2019 klo  17.00 ulkomaankirjeenvaihtaja *Mika Hentunen - Idän ja lännen rajalla keskustelua Trumpin ja Putinin politiikasta su 21.7.2019 klo 17.00 kirjailija Tarja Jussila - keskustellaan kirjan "Torpparin tyttö Anjalan Junkkarilta elämästä Kymijoen rannoilla 1800-1900-lukujen vaihteessa"   Lähdöt Myllykoskelta. Lähtöpaikka tarkennetaan myöhemmin. KymiSunin Jokituvilla mukana olevat voivat keskustella kirjailijan kanssa ja esittää kysymyksiä. Keskustelun lomassa nautimme nokipannukahvit. Paluu Myllykoskelle. Vierailethan myös Facebook-sivullamme ja Instagramissa, jossa kerromme tarkempia aikatauluja kun ne selviävät.
Maksullinen 45 euroa
 
 
 Koko päivän lasten piirrustusnurkka/kilpailu Wanhan rautakaupan sisätiloissa/ Mötto Oy
 

Lauantai 20.7.

Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa, kirjakauppa ja galleria

 

KLO 10 Kirjailijan kanssa aamukahvilla, aamiaisrupattelun vetää Harri V. Hietikko

 

KLO 11 Suora lähetys

Psykologi, Suomen mielenterveysseuran pitkäaikainen puheenjohtaja Pirkko Lahti ja kirjailija Katariina Hakaniemi keskustelevat kirjan aiheista.

 

KLO 12 Yhden kerran terapiaa 

Ratkaisukeskeiset terapeutit Henna Hovi ja Katariina Hakaniemi ravistelevat terapiassa käymiseen liittyviä ennakkoluuloja ja demonstroivat, millaista terapeuttinen keskustelu on. Haastateltavana myös kirjailija Samuel Monk Yleisön joukosta muutama onnekas pääsee ilmaiseen pikaterapiaan kahden kesken jommankumman terapeutin kanssa. 

Ennakkoilmoittautumiset:  terhi@kymilibri.fi

 

KLO 13 Musiikkiesitys Joki 

Ville Liekkinen, mies ja kitara 

 

KLO 13.30  Draamatyöpaja lapsille 6-13v , Piia Kleimola

 

KLO 15 Pelko pois selkokirjoista, tutustutaan SELKO-kirjoihin, Sanna-Leena Knuutila ja Jasu Rinneoja

 

KLO  18  Kirjailija Samuel Monk haastattelee lukijoita

 

KLO 19  Päivien kimallus- runoja naisista ihmisille, Päivi Virta-Sihvola ja Päivi Pollari 

 

Anjalankosken teatteri

KLO 14 Suomen Tietokirjailijoiden ohjelma

Ulla-Maija Sievinen: Kymijoella

Seppo Aalto: Kapina tehtailla

Merja Naroma: Puutarhatuliaisia

Haastattelijana Kini Laine

 

Wanha kirjahalli, Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan piha

KLO 10 Messukirjakauppa ja markkinatori aukeavat

 

KLO 11-13 Joki-kirjoituskilpailun tulosten julkistus 

Raadin jäsenet Mervi Vyyryläinen ja Harri Kivelä kertovat perustelut kilpailun kymmenen parhaan tekstin valinnalle, kirjoittajien kukitus ja esittely. Sijoille I-III valittujen tekstien julkistus ja kirjoittajien palkitseminen. 

Antologian Joki - 33 kokijaa julkistus

Tekstien pohjalta syntyneiden taideteosten julkistus

Mm. kuvataiteilijat Merja Kilpeläinen, Taru Kurki, Minja Kautiainen

 Säveltäjät, Mika Byman, Jouni Sjöblom

 

KLO 13.30  Reunapalat-näytelmäryhmä esittää 

Dramatisointi Joki-kirjoituskilpailuun saapuneen näytelmätekstin pohjalta

 

KLO 15   J.S. Meresmaan haastattelu kirjasta Voimapesä, jonka tapahtumat sijoittuvat Verlaan. Voimapesä on MeresmaanUrsiini-trialogian viimeinen osa.Edelliset Hämäränsäteet-osa sijoittui Imatralle.

 

 KLO 16 Kansanoopperakuoro: Kymijokiaiheisia lauluja

Vokki-yhtyeen säestämä kuoro esittää Kymijoki-aiheisia lauluja Jouni Sjöblomin kirjoittamista kansanoopperoista. Puvustus ajan hengen mukainen (1860-luku). Ryhmä esiintyy elokuussa 2019 Elimäen museonäyttämöllä (Aleksanteri II:n aikaan-kansanooppera)

 

KLO 20 Vokki-yhtye esittää: Kansankuvausta suomalaisen kirjallisuuden hengessä

Kansanmusiikkikokoonpano tunnetaan suomi-kantrin ja kymenlaaksolaisen maalaismaiseman kuvaajana. Illassa kuullaan mm. tulkintoja Aleksis Kiven runoista ja Ilmari Kiannon innoittama Irwinin laulu Ryysyranta sekä Vokin hittejä, mm. Rakkauden kielellä, Elävällä mielellä, Elämän kulkurit ja Kyllä maalla on mukavaa.

 

Anjalan kartano

KLO 13 Tarja Jussilan sukuromaani Torpparin tytär Anjalan Junkkarilta
Anjalan kartanon yläsalissa paikallinen kirjailija ja sukututkija Tarja Jussila esittelee esikoiskirjaansa. Haastattelijana Marja-Riitta Ukkola. Tarjolla pientä purtavaa.

 

Kirjoitustyöpajat eri kohteissa

Leena-Kaisa Laakso , Vapaa toimittaja, kirjailija, kirjoittamiskouluttaja (Samoa Stories)

 

KLO 10-11 Koivusaari -SÄÄVARAUS!

Kirjoitustyöpaja japanilaisen metsäkylpyjen hengessä, luonnonhelmassa, eri aisteja viritellen.

KLO 12-13  Anjalankosken teatteri, lähimaastossa ilman salliessa

Kirjoitustyöpaja kaupunkiluontoa hyödyntäen.

 

Kirjoituspajoihin erillismaksu 10e/hlö sis.alv , molemmat pajat 15e/hlö

Ilmottautumiset:  terhi@kymilibri.fi

 

Ravintola Vanha Viiala, Kenraalintie 8 Myllykoski

KLO 20 Kapakkanäytelmä

Yleisö ja henkilökunta on mukana näytelmässä, joka on dramatisoitu Joki-kirjoituskilpailuun saapuneen tekstin pohjalta

 

KLO 21 JTG-bändi

Vanha Viiala klo 21–01

Kirjamessujen lauantai-illan huipennuksena Kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan housebändinä tutuksi tullut JTG esittää paikallisessa pubissa huikean kattauksen maailmanmusiikkia, jossa ainekset koostuvat soulista, afro-rockista, bluesista, folkista ja reggaesta. Kaikki kappaleet ovat omia sanoituksia ja sävellyksiä. Laulukielinä ovat suomi, englanti, ranska ja fulaninkieli.

 

Kirjaristeilyt 2

lauantai, 20.7.2019 17:00 — 20:00

 18.-21.7.2019. Messujen aikaan tapahtumia on sijoitettu myös Kymijoelle, jossa KymiSun järjestää kirjailijoiden vetämät risteilyt: la 20.7.2019 klo  17.00 ulkomaankirjeenvaihtaja Mika Hentunen - Idän ja lännen rajalla keskustelua Trumpin ja Putinin politiikasta su 21.7.2019 klo 17.00 kirjailija Tarja Jussila - keskustellaan kirjan "Torpparin tyttö Anjalan Junkkarilta elämästä Kymijoen rannoilla 1800-1900-lukujen vaihteessa" Lähdöt Myllykoskelta. Lähtöpaikka tarkennetaan myöhemmin. KymiSunin Jokituvilla mukana olevat voivat keskustella Mika Hentusen kanssa ja esittää kysymyksiä. Keskustelun lomassa nautimme nokipannukahvit. Paluu Myllykoskelle. Vierailethan myös Facebook-sivullamme ja Instagramissa, jossa kerromme tarkempia aikatauluja kun ne selviävät.

 Maksullinen 45 euroa

 

 Koko päivän lasten piirrustusnurkka/kilpailu Wanhan rautakaupan sisätiloissa / Mötto Oy

 

Sunnuntai 21.7.

Kulttuuritalo Wanha Rautakauppa, kirjakauppa ja galleria

 

KLO 10 Kirjailijan kanssa aamukahvilla

 

KLO 11.45 Draamatyöpaja lapsille 6-13vuotiaille Piia Kleimola

 

KLO 14 Kiukkupurkin rakennuskurssi 5-8-vuotiaille

Sanataideohjaaja Marja Horbach

 

Wanha kirjahalli, kulttuuritalo Wanhan Rautakaupan piha

 KLO 10 Messukirjakauppa ja markkinatori aukeavat

 

KLO 10 Lastenmusiikkiyhtye Vokki-Myyrät: Suunnistus satujen metsään

Yhtyeen 10-vuotisjuhlakiertueen konsertti ja musiikkihetki, kesto n. 40 min. Ohjelmistossa tuttuja kansanmusiikkihenkisiä myyrähittejä ja mm. Grimmin satuihin pohjautuvia uusia veikeitä tulkintoja. Vauhdikasta, osallistavaa lastenmusiikkia. Kaikki pääsevät leikkimään, laulamaan ja tanssimaan Vokki-Myyrien tahtiin.

 

KLO 12 Messumysteeri

Nuortenkirjailija Ilkka Mattilan ideoima mysteeri

 

KLO 13 Ohjelmaa heppatytöille

Kirjailija Asta Ikonen haastatteleePonikartano-kirjasarjan kansikuvatyttöjä.

 

KLO 14 Onni on oma piazza

 Merja Naroma, Katteilla kaunista - työpaja

 

KLO 15-16  Erkki Kupari- Keinuuko kummitus?  

Runojuttutuokio 4-7 vuotiaille lapsille, vanhemmat tervetulleita mukaan.

 

Kirjailijaristeilyt 3

 

sunnuntai, 21.7.2019 14:00 — 17:00

18.-21.7.2019. Messujen aikaan tapahtumia on sijoitettu myös Kymijoelle, jossa KymiSun järjestää kirjailijoiden vetämät risteilyt: su 21.7.2019 klo 14.00 kirjailija Tarja Jussila - keskustellaan kirjan "Torpparin tyttö Anjalan Junkkarilta elämästä Kymijoen rannoilla 1800-1900-lukujen vaihteessa" Lähdöt Myllykoskelta. Lähtöpaikka tarkennetaan myöhemmin. KymiSunin Jokituvilla mukana olevat voivat keskustella kirjailijan kanssa ja esittää kysymyksiä. Keskustelun lomassa nautimme nokipannukahvit. Paluu Myllykoskelle. Vierailethan myös Facebook-sivullamme ja Instagramissa, jossa kerromme tarkempia aikatauluja kun ne selviävät.

 Maksullinen 45 euroa

 

 Koko päivän lasten piirrustusnurkka/kilpailu Wanhan rautakaupan sisätiloissa / Mötto Oy

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________